Page content

article content

Boot huren in Friesland dan moet je naar Sneek.

Varen in Friesland (naar Sneek) is genieten van de ruimte en rust maar ook kennis maken met de karakteristieke Friese plaatsen. Vanuit Sneek, centraal gelegen in het merengebied van Friesland, kun je kiezen voor prachtige vaarroutes, maar vergeet niet Sneek zelf te ontdekken.

Sneek wordt wel gezien als het watersportcentrum van Friesland vanwege de diverse aanlegmogelijkheden zoals de vele jachthavens op loopafstand van het centrum. Deze zijn voorzien van water- en elektriciteitsvoorzieningen en goede sanitaire voorzieningen. Verder is Sneek ook bekend vanwege de vele ligplaatsen en natuurlijk door de immens populaire Sneekweek.

Sneekweek

Huur een boot tijdens de Sneekweek in Friesland

Boot huren in Friesland ? Jachtverhuur Altenburg altijd het juiste adres

Watersport centrum

Sneek wordt wel gezien als het watersportcentrum van Friesland vanwege de diverse aanlegmogelijkheden zoals de vele jachthavens op loopafstand van het centrum. Deze zijn voorzien van water- en elektriciteitsvoorzieningen en goede sanitaire voorzieningen. Verder is Sneek ook bekend vanwege de vele ligplaatsen en natuurlijk door de immens populaire Sneekweek. De Sneekweek, begin augustus, is een van de topevenementen bekend in heel Nederland. Het starteiland is de place to be voor de watersporters onder ons.

Skutsjesilen

Het skutsjesilen is een jaarlijks terugkomend evenement en start vanaf het starteiland. Een bezoek is zeker de moeite waard voor waterliefhebbers, maar vergeet de binnenstad van Sneek niet! Sneek heeft diverse bezienswaardigheden zoals de Waterpoort, het beeldmerk van Sneek, het Stadhuis en de Grote Kerk, musea die een bezoek waard zijn en de Weduwe Joustra distilleerderij.

Boot huren tijdens de Sneekweek bij Jachtverhuur Altenburg

Sneek is erg gezellig tijdens de Sneekweek. Veel klanten van Jachtverhuur Altenburg zijn hier geweest.

Waar huur je een boot in Friesland?

Er zijn volop mogelijkheden om vanaf het water te genieten maar ook om de dag af te sluiten met een gezellige avond in het centrum en waar altijd wat te beleven is bij de diverse restaurantjes en cafés. Bij jachtverhuur Altenburg huur je voordelig een mooie boot.

 

 

Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Boot huren in Friesland dan moet je naar Sneek.

Plaats een reactie


*


Vakantie op het water, waar kunt u nog meer naar toe?