arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

JACHTVERHUUR ALTENBURG

Goedkoop en zorgeloos varen over de Friese Meren

Welkom op onze verhuur-site

Jachtverhuur Altenburg is een verhuur bedrijf dat gedurende de maanden april t/m november een tweetal motorjachten verhuurt. De boten zijn genaamd De Stroom en De Vlet. Het bedrijf wordt gerund door de familie Altenburg te Tjalleberd.


Ligplaats boten Jachtverhuur Altenburg:

Jachthaven De Welle

Wetterwille 35, 8447 GB Heerenveen, Nederland

Ons team

Teije Altenburg

Eigenaar

Jantsje Altenburg

Eigenaresse

Onze diensten

Verhuur De Stroom

Onze Kruiser heeft de naam Stroom en is 11 meter lang, 3 meter breed en heeft een diepgang van 1 meter.

De doorvaarthoogte van vaste bruggen is 2.40 meter. De stroom is ingericht voor 6 personen. De stroom heeft een ruime kajuit achter de hut met een tweepersoonsbed, een vooronder met keuken en nog een tweepersoonsbed. In de boeg vind u het derde tweepersoonsbed met een toiletruimte. De stroom is een boot van het type Rijo Kruiser en kan zowel boven op het dek als in de kajuit worden bestuurd.Korte omschrijving van je product of dienst.

Verhuur De Vlet

Onze Vlet heet Wilma en is 10.50 meter lang, 3.35 meter breed en heeft een diepgang van 1 meter. De kruiphoogte is 2.45 meter. De Wilma is geschikt om 6 mensen aan boord te nemen. In het vooronder vind u het 'kapiteins' bed (2 pers), een keuken en een douche/toilet. In het midden een ruime kajuit met stuurhoek en een zithoek met bank en/of bed. Via de openslaande deuren door de kuip komt u in het achter vertrek met een tweepersoonsbed en 1 persoonsbed. De Wilma is een boot van het type Molenmaker Mantelvet en heeft een leuk detail: de kuip is uitgerust met een kuiptent.