Page content

article content

Terherne, hèt vakantie eiland van de Friese meren

Varen in Friesland is genieten van de ruimte en rust maar ook kennis maken met de karakteristieke Friese plaatsen. Terherne, hèt vakantie eiland van de Friese meren, ondermeer bekend van Sietse en Hielke Klinkhamer, de schippers van de Kameleon. Met alle diverse activiteiten in en rondom het water die er geboden worden is Terherne en fijne dag- en vakantiebestemming voor jong en oud.

Haven met gunstige ligging

Aanmeren met de boot

Voor een perfecte ligplaats aan het Sneekermeer bent u bij Havenresort Terherne aan het goede adres. De haven is goed bereikbaar en ligt midden in het dorp. Dankzij de gunstige ligging, temidden van de Friese Meren, is de haven vanuit heel Friesland goed te bereiken. Wat deze haven aantrekkelijk maakt zijn de uitstekende sanitaire voorzieningen, de havenkom met ligplaatsen langs de kade en de combinatie van klassieke schepen en passanten wat de haven een unieke sfeer geeft.

Terherne, hét vakantie eiland van de Friese meren

De ‘ontdekkers’ onder ons kunnen kiezen voor het ruime Sneekermeer en de schoonheid van de Friese Meren terwijl de rustzoekers een bezoek kunnen brengen aan de pittoreske dorpjes Poppenwier en Tersoal met slootjes, vaarten en bruggetjes. Terherne is in elk seizoen the place to be voor de ervaren en minder ervaren watersporters. Ontdek de schoonheid, Friese gastvrijheid en vele mogelijkheden van dit ‘eiland’ en stap eens aan wal bij Terherne.

Laat een bericht achter

Comment Section

1 reactie op “Terherne, hèt vakantie eiland van de Friese meren


Door Jasper op 31 juli 2018

Prachtige plek, kom er zelf ook vaak.
Leuke terrasjes en natuurlijk lekker eten.

Plaats een reactie


*


Vakantie op het water, waar kunt u nog meer naar toe?